Haz

Dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, iyi tatiller dileriz.

Eyl

5. ve 8. sınıf öğrencilerimizle Ankara Fen Lisesi ve Ankara TVF Spor Lisesi gezimizden kareler

Haz

Sene sonu tiyatro gösterimizden kareler. Drama öğretmenimiz Seçgin Uncu'ya, emeği geçen tüm öğretmen be öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Sene sonu resim sergimizden kareler. Görsel sanatlar öğretmenimiz Ebru Mısırlı be emeği geçen tüm öğrencilerimine teşekkürler.

Ağu

Okulumuzda yürütülen "BİR ZAMANLAR ÇOCUK OLMAK" isimli eTwinning projemizde; okul müdürüz Abbas BÜTÜN, okul müdür yardımcımız Meral GÜLÇİMEN ve Türkçe öğretmenimiz Duygu MISIRLIOĞLU, "DEĞERLERİMİZ DEĞERLİLERİMİZ" isimli eTwinning projemizde; Müzik öğretmenimiz Sevdanur KAYA ve Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Seçgin UNCU, "DEĞERLER ARASI YOLCULUK" isimli eTwinning projemizde; Özel Eğitim öğretmenimiz Selda MUTLU " KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ" almaya hak kazanmıştır.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Neslihan DEMİREL yürütücülüğünde müdür yardımcımız Hakan KOÇ'un katılımıyla "SANA BİR İYİLİK YAPAYIM - LET ME DO YOU FAVOR"  e-twinning projesi çalışması devam etmektedir.

Kurucusu Türkçe öğretmenimiz Duygu MISIRLIOĞLU  tarafından okul müdürümüz Abbas BÜTÜN ve müdür yardımcımız Meral GÜLÇİMEN'in katılımıyla "BİR ZAMANLAR ÇOCUK OLMAK" adlı proje yürütülmektedir.

Kurucusu Müzik öğretmenimiz Sevdanur KAYA tarafından Teknoloji Tasarım öğretmeni Seçgin UNCU ve Türkçe öğretmenimiz Hatice ESKİKÖY'ün katılımıyla "DEĞERLERİMİZ-DEĞERLİLERİMİZ" adlı proje yürütülmektedir.

Kurucusu Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz A.Şeyma DİNÇAL tarafından okul müdürümüz Abbas BÜTÜN ve Fen Bilimleri öğretmenimiz İlknur KARAC'nın katılımıyla "HAYATA BIRAKACAĞIMIZ DAHA FARKLI ADIMLAR OLMALI-THERE MUST BE DIFFERENT STEPS TO LEAVE IN LİFE" adlı projemiz yürütülmektedir.