T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - 27 Aralık Lions Ortaokulu

E-Twinning Projelerimiz

İngilizce öğretmenimiz Neslihan DEMİREL yürütücülüğünde müdür yardımcımız Hakan KOÇ'un katılımıyla "SANA BİR İYİLİK YAPAYIM - LET ME DO YOU FAVOR"  e-twinning projesi çalışması devam etmektedir.

Kurucusu Türkçe öğretmenimiz Duygu MISIRLIOĞLU  tarafından okul müdürümüz Abbas BÜTÜN ve müdür yardımcımız Meral GÜLÇİMEN'in katılımıyla "BİR ZAMANLAR ÇOCUK OLMAK" adlı proje yürütülmektedir.

Kurucusu Müzik öğretmenimiz Sevdanur KAYA tarafından Teknoloji Tasarım öğretmeni Seçgin UNCU ve Türkçe öğretmenimiz Hatice ESKİKÖY'ün katılımıyla "DEĞERLERİMİZ-DEĞERLİLERİMİZ" adlı proje yürütülmektedir.

Kurucusu Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz A.Şeyma DİNÇAL tarafından okul müdürümüz Abbas BÜTÜN ve Fen Bilimleri öğretmenimiz İlknur KARAC'nın katılımıyla "HAYATA BIRAKACAĞIMIZ DAHA FARKLI ADIMLAR OLMALI-THERE MUST BE DIFFERENT STEPS TO LEAVE IN LİFE" adlı projemiz yürütülmektedir.

12-09-202312-09-2023

"DEĞERLERİMİZ-DEĞERLİLERİMİZ" e-twinning projemizi yürüten Sevdanur KAYA ve Seçgin UNCU öğretmenlerimiz "KALİTE ETİKETİ" ile ödüllendirilmiştir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.01.2022 - Güncelleme: 12.09.2023 12:50 - Görüntülenme: 1135
  Beğen | 4  kişi beğendi