27 Aralık Lions Ortaokulu

Malazgirt Mahallesi 1012.Cadde No1 Çankaya/ANKARA
" Her bireyin kendini gerçekleştirebilmek için fırsat bulduğu okul olmak "
Misyon
Toplumumuzun değerleri ile örtüşen, güçlü kurum kültürümüzle; profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşların mutluluğunu esas alan, çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi kullanarak kaliteli eğitim-öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmak. Ulusal ve evrensel değerlerle yetişmiş, sorumluluk alabilen, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, özgüveni gelişmiş, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, Lider bireyler, Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkan öğrencileri topluma kazandırmak. Atatürk ilkelerine bağlı, kendine güvenli, hoşgörülü, sorumluluğu bilen, bilgi ve bilgiyi kullanabilen, kültürüne sahip çıkan, araştıran, sorgulayan, sosyal ve kültürel alanda başarılı, değişim ve gelişime açık, çalışkan ve nitelikli öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TAMGÜN
Yerleşim Yeri
Dikmen Caddesi üzeri, Keklikpınarı sebze pazarı karşısı, Ayhan Sümer Anadolu Lisesi yanı
İl merkezine 7 km, ilçe merkezine 4 km